I realize that I don’t want to have blog  about only fashion.  I also love food, health, books, art, music, psychology, nature, traveling, people etc. So, because of that I can’t write and post just fashion staff. In future I will change concept of my blog and I will still write and post fashion staff but I will also write a little more about everything else :)

Jedna novina, blog više neće biti isključivo modni, zato što pored toga volim dosta stvari i želela bih o njima da više pišem. Nastaviću da pišem o modi ali ću početi da se bavim i nekim drugim temama kao što su: muzika, ljubav, film, psihologija, putovanja, ljudi, hrana, zdravlje, sport itd.

Pored toga, dosta ljudi me pita o volontiranju u inostranstvu, kako dobiti USA vizu, kako se snaći tamo, gde tražiti posao itd.

Pisaću o mom putu da postanem najbolja verzija sebe.

Shvatila sam da nemam nešto puno da kažem o tome kako uklopiti belu bluzu sa farmerkama, ali želim da nastavim da se slikam jer to volim i da sve to što nosim iznesem na jedan jedinstven i elegantan način. Zato sam odlučila da nastavim da se slikam i bavim modom ali ne mnogo da pišem o tome jer se po meni moda i stil ne mogu opisati, mogu se videti i osetiti.
 Takođe pisaću i o pozitivnoj energiji, visokoj vibraciji, zakonu privlačenja, Ho’ponopono-u itd.

Ovo su samo neke od tema kojima ću se baviti. Biće još dosta stvari, stay tuned.

<3

I za kraj jedna predivna orhideja.

12592008_10208995614271002_507381287_o

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.