Here I wear coat by Modna kuća Balašević. Great black and white coat. The coat is great for tall women.

Then, I wear amazing skirt by Jasmina Marković. She is Sebian designer and I like her designs. The skirt is made by my favourite matirial- tulle. Some people think that tutu skirt is for special events, but I don’t think in that way,  so I wear It whenever I want.

And the last and the most interesting thing is my accessory for hair- in Serbian rajf :) It’s made by adorable Rajf i tačka brand. You can check link here: Rajf i tačka.

Evo jednog outfit posta. Ovde nosim predivni crno-beli kaput Modne kuće Balašević. Kaput je dugačak i lepo izdužuje figuru.

Zatim, crna suknja od tila, od mog omiljenog materijala. U pitanju je suknja naše modne kreatorke Jasmine Marković. Ona izlaže modele u Zepter radnji, blizu Terazija. Dosta ljudi misli da su suknje od tila za svečane prilike i da moraju isključivo da se nose na svečanostima, ali ja nemam tih problema i nosim ih kad god želim.

I za kraj atraktivni, žuti rajf. U pitanju je brend Rajf i tačka. Možete pogledati na fb njihove modele : Rajf i tačka. Rajfovi su unikatni.

Adu Ciganliju sam odabrala kao lokaciju za slikanje. Na Adu obično svi idemo leti, jer je to najpoznatije kupalište leti u Beogradu ali je  podjednako lepa i zimi. Ada je idealna za šetnju, kafu pored vode ili uveče za ludi provod sa prijateljima.

Sve fotografije možete pogledati ispod.

Photo by Velibor Ćirić

 

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.